Dutch Masterpiece

Rosebrandt en de Nederlandse roos

Rosebrandt, Dutch masterpiece: is een samenwerking tussen de Nederlandse rozentelers en veredelaars. Onze roos is speciaal voor u geteeld. Zodat u uw klant kunt voorzien van een unieke beleving.

Rosebrandt staat voor:

  • Open: in onze communicatie. Zichtbaar en toegankelijk. Maar ook onze rozen gaan open. Vaasbeleving staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Betrokken: verbonden met iedere schakel in de keten, van veredelaar tot bloemist. Maar vooral met het product van ons (familie-)bedrijf. Vaak telen wij al generaties lang rozen.
  • Professioneel: wij zijn specialist. In de top 10 van onderscheidende cultivars en in de kleuren rood en wit. Ook zijn wij consistent en betrouwbaar in aanvoer en grote aantallen.
  • Hollands Glorie: Een puur Hollands product! In het handelskanaal gebracht op water. In korte tijd geleverd aan onze klanten in onze Europese thuismarkt. Samen met onze kopers snel verspreid, in een uniek netwerk van zakenpartners.
  • Innovatief: In teelttechniek zijn we de ontwikkelaars. En wij, Nederlandse telers en veredelaars, staan aan de wieg van sortimentvernieuwing.

 

Rembrandt is een grootse schilder uit de Nederlandse geschiedenis, een echte ambachtsman, trots en eigenzinnig. Hij maakte meesterwerken en hield zich bezig met voor zijn tijd innovatieve verftechnieken en lichtval. Omdat dit precies aansluit bij waar Rosebrandt voor staat, gebruiken wij de schilder Rembrandt als symbool om onze meesterwerken bij u onder de aandacht te brengen.

Wij vertellen u graag alles over onze rozen. De meesterwerken waar wij trots op zijn. U komt ons daarom regelmatig tegen op evenementen voor bloemisten, zoals bij de regiobijeenkomst VBW-Zuidwest in Rotterdam: