Kwekers pag-0713-2.jpg Familie foto.lnk[2].jpg Van Rijn-0770.jpg

Dutch Masterpiece

Gezichten achter de Nederlandse Roos

Liefde voor de roos, vaak al generaties lang, dat is wat onze kwekers gemeen hebben. Stuk voor stuk betrouwbare familiebedrijven die groene vingers combineren met modern ondernemerschap. Wij snappen dat het voor u als bloemist belangrijk is om te kunnen vertrouwen op uw leverancier. Daarom staat Rosebrandt voor verse producten, een ruim assortiment, constante aanvoer en een goed vaasleven.

Herkenbare kwaliteit
Rosebrandt garandeert verse rozen van Nederlandse bodem. En dat betekent oer-Hollandse kwaliteit, net als de meesterwerken van Rembrandt van Rijn. Met een gezamenlijke naam en logo op het fust maken wij het u gemakkelijk de Nederlandse rozen te herkennen. Zo is het voor de inkoper, bloemist en consument direct duidelijk dat het om een roos van Nederlandse kwaliteit gaat.

Samenwerken
Als rozentelers doen wij dit niet alleen. De Nederlandse rozenveredelaars staan aan de wieg van de ontwikkeling van onze rozen en zijn daarom nauw betrokken bij dit initiatief. In het veredelingsproces  wordt moeder natuur zorgvuldig geholpen en ontstaat er een nieuwe cultivar. Na een uitgebreide testperiode wordt bepaald of de roos een aanvulling is voor uw assortiment. Daarbij is niet alleen het uiterlijk belangrijk. Ook de transportbestendigheid en het vaasleven moeten aan hoge eisen voldoen. Daarom blijven we onze rozen testen, iedere twee weken weer. Zo werken wij samen aan de kwaliteit die u en de consument van een roos mag verwachten.