Dutch Masterpiece

Ride for the Roses door Daniel van den Nouweland??

De Ride for the Roses is een begrip binnen de Nederlandse wielerwereld. Iedereen kan meedoen aan dit door Lance Armstrong geïnitieerde wielerevenement in de strijd tegen kanker. In Nederland wordt het evenement voor de 15e keer georganiseerd. Dit keer is de locatie het Westland. Daniel van den Nouweland sponsort met zijn bedrijf de rode rozen die deelnemers bij de finish ontvangen. En fietst zelf ook mee op zondag 9 september.

Een morgen voor iedereen
Al voor het zevende jaar op rij stellen wij 20.000 rozen beschikbaar voor de deelnemers aan de Ride for the Roses. Dit doen we samen met de Dutch Flower Group. Zo’n actie voor het goede doel past bij ons bedrijf. Toen we voor het eerst van dit wielerevenement hoorden, hebben we direct onze steun en medewerking toegezegd.

Bij de Ride for the Roses gaat het niet om het winnen van geldprijzen, maar om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Bij de finish krijgen alle deelnemers een rode roos, als symbool voor een morgen voor iedereen. Veel deelnemers hebben familieleden of vrienden verloren aan kanker. Zij denken tijdens de rit aan hun geliefden en sommigen leggen na afloop de roos op het graf. ??

Naast de Ride for the Roses worden er nog een aantal wielerevenementen georganiseerd waar wij als Marjoland bij betrokken zijn. De Leontien Ladies Ride is hiervan een goed voorbeeld. En omdat dit event helemaal roze kleurt, krijgen deze deelnemers na afloop de roze roos Sweet Dolomiti overhandigd.??

Ik ben er komende zondag bij in Naaldwijk. Samen met mijn collega’s van Marjoland fietsen wij de toertocht van 50 kilometer. Ik nodig u van harte uit om ook te komen. Het belooft namelijk een bijzondere dag te worden. Meer informatie vindt u op www.ridefortheroses.nl.


Foto: Angelien en Daniel van den Nouweland
Fotograaf: John van Kleef